Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΕΣ!!!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!

          
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ!!



Μια ιστορία για το πασχαλινό αυγό!!
Μια φορά και έναν καιρό μέσα σ ενα ψάθινο καλάθι ζούσε ένα πανέμορφο αυγό και περίμενε καθε χρόνο μια συγκεκριμένη περίοδο να του πει η μητέρα του μια  γλυκιά ιστορία.Αρχιζε λοιπόν η μητέρα του και του έλεγε:
Κάποτε εκεί που ο ήλιος ήταν πολύ χαρούμενος και χαμογελούσε και τα πουλιά κελαηδούσαν μελωδικά στον ουρανό,ένα σημαντικό γεγονός έκανε τον κόσμο να κλάψει.
Εμαθαν πως κάποιοι άνθρωποι που δεν είχαν αγάπη στην καρδιά τους θα σταύρωναν τον Χριστό μας.
Τότε όσα αυγά είχαν κάνει οι χήνες,οι αετοί και οι κότες μαζεύτηκαν και με μεγάλους πήδους πήγαν στον ανηφορικό δρόμο που οδηγούσε στον Γολγοθά.
Πω ! πω! τι έβλεπαν!Τον Χριστό ν ανεβαίνει το βουνό αναστενάζοντας και ζητώντας συγχώρεση απο το Θεό για τους ανθρώπους που τον καταδίκασαν.Ο ιδρώτας κυλούσε απο το πρόσωπό του,ο όχλος να τον περιγελά και η μητέρα του πιο πέρα να κλαίει γοερά.
Τότε ένα μικρό αυγό βλέποντας όλο αυτό το μαρτύριο,πριν βασιλέψει ο ήλιος έτρεξε δίπλα στο Χριστό μας.Κάθισε δίπλα του και άρχισε να κλαίει με λυγμούς.
Ο Χριστός ακούγοντας το κλάμα του μικρού αυγού έσκυψε προς το μέρος του και το έπιασε.Αμέσως σταλαματιά-σταλαματιά,το αίμα απο το αγκάθινο στεφάνι που είχε στο κεφάλι Του , έπεσε πάνω στο αυγό που έγινε κατακκόκινο.
Αμέσως έτρεξαν και τα υπόλοιπα αυγά δίπλα στον Χριστό και όταν όλα είχαν γίνει κατακόκκινα απο το ευλογημένο αίμα του Χριστού έφυγαν για το σπίτι τους.

Οι μαμάδες τα φύλαξαν ,γράφοντας αυτή την ιστορία για να ξέρει ο κόσμος  ανά τους αιώνες,πως κάθε  Μεγάλη Πέμπτη που ο Χριστός πηγαίνει προς τον γολγοθά,πρέπει να βάφει κόκκινα αυγά εις ανάμνηση εκείνης της ημέρας ,όπου το αίμα του Χριστού έβαψε εκείνο το αυγουλάκι.

Από τότε πέρασαν 2000 χρόνια και το Πασχαλινό αυγό θα βάφεται πάντα κόκκινο!!
Easter Chick,Divider

Να χαμογελάτε!!!
Συναντιούνται δυο αρνιά τη Μεγάλη εβδομάδα.
Τι γίνεται ρε μεγάλε; που χάθηκες;
Ε,μωρέ,δουλειές απο δω και απο εκεί...καταλαβαίνεις.
Θες να βρεθούμε Κυριακή να τα πούμε;
Δυστυχώς,δεν μπορώ,έχω γύρισμα!!!!
Καλο μήνα!!!!
  



Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!!

Φωτογραφία: 12-4-2013  ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ 124 ΠΒΕ ΤΡΙΠΟΛΗ

124 ΠΒΕ ΤΡΙΠΟΛΗ

Για λίγο θα με χασετε αλλα θα επανέλθω παλι στην ομορφη γειτονια μας.Ευχαριστω όλους και όλες που αφήνεται ένα καλό σχόλιο στο σπιτικό μου.Είμαι τυχερός που έχω τόσο αξιόλογους φίλους-φίλες μπλοκερς.Να έχετε υγεία πάνω απ όλα!!!!

agalia luludia agalia luludia agalia luludia
Να χαμογελάτε!!!!Ενα ζεστό χαμόγελο ξεκουράζει τη ζωή μας!!!!

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΦΟΡΕΣΤΕ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ (Διδακτικη ιστορία)!!!

Ενα ηλιόλουστο πρωϊνό ένας σοφός βγηκε για περίπατο και  έκανε βόλτα σε μία παραλία.Καθώς πλησίαζε στην προκυμαία άκουσε φωνές και είδε πολύ κόσμο συγκεντρωμένο να τρέχει πάνω-κάτω.
Πλησίασε πιο κοντά και είδε έναν άνθρωπο που είχε πέσει κατά λάθος μέσα στο νερό.
Ομως,δεν ήξερε κολύμπι,χτυπούσε πανικόβλητος χέρια και πόδια,χανόταν μέσα στα κύματα και όταν κατάφερνε να βγάλει το κεφάλι του εξω,καλούσε σε βοήθεια.
Οι άνθρωποι έσκυβαν απο πάνω του και του φώναζαν:
Δώσε μας το χέρι σου!!Δώσε μας το χέρι σου!!

Τίποτα όμως αυτός.Συνέχιζε να χτυπιέται λες και ήταν κουφός!!
Οι άνθρωποι όλο και πλήθαιναν γύρω του και μονολογούσαν:
Βρε άνθρωπε !!Δεν ακούς; δώσε μας το χέρι σου!!Θα πνιγεις!!
Τίποτα όμως αυτός.
Κάποια στιγμή,μέσα σε όλον αυτό τον πανικό ,μόνο ένας ειχε αντιληφθεί τον σοφό γέροντα στην προκυμαία που κοιτούσε ατάραχος τη σκηνή.
Κάντε χώρο να κάνει κάτι φώναξε.Αυτός σίγουρα θα ξέρει.
Αμέσως τότε όλοι εκαναν χώρο να περάσει ο σοφός γέροντας.
Αυτός έσκυψε πάνω απο τον μισοπνιγμένο άνθρωπο και κάτι του ψιθύρισε.Αμέσως έδωσε το χέρι του και ο γέροντας τον εσυρε έξω απο το νερό.

Ολοι οι άνθρωποι έμειναν με ανοιχτό το στόμα!!
Μα πως είναι δυνατόν!!Τι του είπες και σου έδωσε το χέρι σου;;Εμείς προσπαθούμε τόση ώρα και δεν καταφέραμε τίποτα.Τι του είπες λοιπόν;

Εγώ του είπα<<  ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ>>  τους απάντησε ο σοφός γέροντας.Ηταν τόσο απλό αλλά κανένας σας δεν το είπε.
_____________________________
agalia luludia agalia luludia agalia luludia

Να χαμογελάτε!!!!Ενα ζεστό χαμόγελο ζεσταίνει τη ζωή μας!!!! 
Η γυναίκα του Κύκλωπα λέει σε μια φίλη της:- Αχ, χτες το βράδυ ο άντρας μου με σακάτεψε στο ξύλο.- Γιατί καλέ, τι του έκανες; απορεί η φίλη της.- Τίποτα δεν του έκανα. Απλά, μόλις μπήκε στη σπηλιά του είπα: "Καλώς τα μάτια μου τα δυο!!!"
______________________________
Δύο λεωφορεία ξεκινήσαν για μια εκδρομή. Το ένα είχε νύφες και το άλλο πεθερές. Ξαφνικά το λεωφορείο με τις πεθερές πέφτει στο γκρεμό. Οι νύφες το στήσανε στο χορό, γλεντούσανε, χορεύανε, όλες μέσα στην καλή χαρά για το ευτυχισμένο συμβάν. Σε μια γωνιά ώμος μια νύφη έκλεγε. - Γιατί κλαις; τη ρωτάει μια άλλη νύφη. Τόσο πολύ την αγαπούσες την πεθερά σου; - Όχι! λέει αυτή. Κλαίω γιατί η δικιά μου δεν ήταν μέσα!!!
______________________________
Ρωτάει ο Τοτός:- Μπαμπά, αυτό εκεί καράβι είναι;- Όχι παιδί μου, υπερωκεάνιο.- Υπερωκεάνιο; Και πώς γράφεται το υπερωκεάνιο;- Μπα, μάλλον καράβι είναι!
______________________________

Σε μια συγκέντωση, βρέθηκαν ένας αρχιτέκτονας, ένας χειρουργός κι ένας πολιτικός.
- Το επάγγελμά μου, λέει ο πρώτος, είναι το αρχαιότερο και τούτο γιατί ο θεός υπήρξε ο αρχιτέκτων του σύμπαντος.
- Μάλλον το δικό είναι το αρχαιότερο, παρατηρεί ο χειρούργος. Μην ξεχνάτε ότι για να φτιάξει ο θεός τη γυναίκα χρειάστηκε να πάρει ένα πλευρό απο τον Αδάμ.
- Κάνετε λάθος και οι δύο, λέει ο πολιτικός. Διότι πριν από κάθε άλλο πράγμα υπήρξε το χάος!!!




Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Σε αυτά τα γενέθλια Αν θέλετε να ρθείτε Βιαστείτε να προλάβαιτε και Βάλτε ότι βρείτε. Απλόχερα να φέρετε μονο χαμόγελα και αγάπη !!!!!!!!!!!

  


Χρόνια Σου Πολλά!
Χρόνια Σου Καλά!
Επιτυχημένα, Μαγικά!!!!!!!!!!!!
be shoced be shoced
Animation_Gif_carnaval

Χρόνια πολλά Γιάννη!!!!!!!!!!  


http://th154.photobucket.com/albums/s245/CDShep66/Happy%20Birthday/th_happy_birthday-2.gif http://th154.photobucket.com/albums/s245/CDShep66/Happy%20Birthday/th_happy_birthday-2.gif http://th154.photobucket.com/albums/s245/CDShep66/Happy%20Birthday/th_happy_birthday-2.gif http://th154.photobucket.com/albums/s245/CDShep66/Happy%20Birthday/th_happy_birthday-2.gif

Σήμερα που είναι τα γενέθλιά μου είστε όλοι καλεσμένοι.Κεραστείτε-χαρείτε-γελάστε!Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά δώρο κέρασμα για την αγάπη σας και τη φιλία σας όλα αυτά τα χρόνια!!Σας ευχαριστω για τις ευχές σας.

neo_etos neo_etos neo_etos
Γεμίστε τα ποτήρια και ελάτε να τσουγκρίσουμε!!!
neo_etos neo_etos neo_etos


Στην υγειά σας καλοί μου φίλοι και φίλες και ότι ποθεί η καρδια σας!!pinume tragudame
Ακολουθεί ξέφρενος χορόςHappy Happy Happy Happy Happy Music Note kithara Music Note  danceGo Girldancing dude :)Girl Dancingdancing granny animated  Minnie Mouse Animated Dancing SalserosDancer clown animation gif Dancers



Ο Μπόμπος προσεύχεται μεγαλόφωνα:
- «Θεούλη μου, σε παρακαλώ, στείλε μου ένα ποδήλατο στα γενέθλιά μου.»
- «Δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις, ο Θεός δεν είναι κουφός,» του λέει η μάνα του.
- «Το ξέρω», απαντά ο Μπόμπος, «αλλά η γιαγιά που βλέπει τηλεόραση στο διπλανό δωμάτιο είναι…»!